Om att skriva en bok (SF-bokhandeln köper in min bok!) 15 maj, 2021 – Posted in: Okategoriserade

Många kan säkert känna igen sig när jag säger att skrivandet är en lång process. För det mesta är det kul. Men inte alltid. Nej efter nej från förlagen gör en ganska nerstämd. Men när man väl fått sin bok publicerad kommer nästa orosmoment – att få folk att köpa den. Att skriva en bok och få den utgiven är första steget. Att få folk att känna till den och köpa den är andra steget. Det är ingen dans på rosor. Det tar tid att nå ut till folk. Lång tid och många gånger känner man att man vill ge upp.

Men varje litet steg framåt är en milstolpe.

Idag fick jag beskedet att SF-bokhandeln köper in min bok till sina butiker, vilket är helt fantastiskt! Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. När jag fick mejlet från dem vågade jag inte läsa det. Min sambo fick läsa det och sen berätta för mig. Känslan var obeskrivlig när jag fick beskedet att de tar in boken. För mig som skriver fantasy, är detta ett stort steg i rätt riktning. SF-bokhandeln är ju trots allt en väldigt stor marknad vad gäller fantasy och det här precis här som jag vill synas.

Så det gäller att aldrig ge upp. Tro på dig själv! Som temat i min bok är.