Cart 0

Niefelheim Köldens rike

Här härskar den illvilliga draken Nidhögg. Han blev lurad av Ethan på sin kristall.

Nu är han ute efter hämnd… i bok nummer ett, korpenflyger stjäl Emeralda kristallen från Ethan, vilket gör Nidhögg rasande – men inte utan att Ethan ställer till det först! Vad som händer med Drakstaden får ni läsa om i boken

Han heter egentligen inte Ethan utan det är ett taget namn, men om det får ni läsa i bok nummer två, som är på gång.

Muspelheim Eldens rike

Surt med sina elddemoner härskar här.

“I början rådde kaos i de nio världarna. Gudarna skapade en mäktig kristall som innehöll hela universums samlade kraft. Den hade kraften att förändra världar, att forma, att bygga, att härska och att erövra, men också att förstöra. Den hade makten att ge liv, men också att ta liv. Elddemonerna valde att bosätta sig i det varma Muspelheim med Surt som sin härskare.”

Surt blev väktare till Eldkristallen. Han vaktade den svartsjukt. Alla som trädde in i hans rike olovandes blev aldrig långvariga. Istället för att frukta Eldkristallens makt, njuter han av vilken makt den ger honom. De flesta fruktar honom.

Ängsåsen

Askas vandring börjar. Till vilka oupptäckta platser för fantasins stigar läsaren? Hur ska det gå för Aska i kampen mot mörkret? Hur långt är hon beredd att gå?? Kan hon verkligen lita på alla i sin närhet?