Boken finns nu äntligen att köpa! 2 mars, 2021 – Posted in: Okategoriserade

Nu finns boken att förhandsbeställa på Visto förlags hemsida. Drömmen har äntligen blivit sann. Min bok som jag har skrivit är nu äntligen ute. Det är en helt obeskrivlig känsla. Allt arbete och slit har äntligen lönat sig. Så många år och min bok har blivit publicerad till slut. Det här är bara så häftigt!

Allt började med ett skrivblock och en penna. Jag antecknade lite smått och gott som dök upp i mitt huvud. Ibland var det en speciell person som gav mig inspiration. Ibland var det något som någon sa. Huvudkaraktären i min bok växte fram med tiden. Det svåra var att hitta en värld till henne. Efter många omskrivningar (och svordomar) växte berättelsen fram och blev till Korpen flyger. Det har varit många vedermödor men också mycket glädje.

Att skriva en bok är ingen lätt process. Det tar lång tid. Väääääldigt lång tid. Dessutom är jag en sådan som aldrig blir nöjd (vilket gör det hela tio gånger värre). Då blir man i regel aldrig klar. Jag hittar fortfarande saker jag vill ändra i boken. Problemet är att det är en aning för sent för det nu. Boken är redan tryckt.

Det viktigaste när man skriver en bok är disciplin. Man måste skriva även de dagar då man kanske inte har lust. Första versionen är alltid en kräkversion. Man måste bara få ur sig den, för att kunna gå vidare. Efter det kan det bara bli bättre. För varje gång man går igenom sitt manus, desto fler saker vill man ändra. Jag tycker personligen att omskrivningsprocessen är den roligaste biten. Då vet man att texten bara blir bättre och bättre.

Jag är väldigt tacksam för denna chans. Min högsta dröm har precis gått i uppfyllelse!

Kika gärna boken på Visto Förlag: https://vistoforlag.se/korpen_flyger